ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούλλης Παύλου στο {TS}: Που θα κριθεί ο τελικός, οι διαφορές Απόλλων-ΑΕΚ και η ΘΕΣΗ του για ταυτοποίηση

Κούλλης Παύλου στο {TS}: Που θα κριθεί ο τελικός, οι διαφορές Απόλλων-ΑΕΚ και η ΘΕΣΗ του για ταυτοποίηση

Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ και γέννημα θρέμμα της ΑΕΚ Λάρνακας, Κούλλης Παύλου μιλά στο ThemaSports για τον μεγάλο τελικό μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής καταθέτει την άποψη του ότι στον τελικό θα αναμετρηθούν δύο ισάξιες ομάδες και τονίζει ότι ο τελικός θα κριθεί στην ημέρα της κάθε ομάδας και την θέληση.

Του Γιώργου Λεωνίδου

Μάλιστα αναφέρει τις διαφορές στα κίνητρα των δύο ομάδων ενώ επισημαίνει ότι συμφωνεί με το μέτρο της ταυτοποίησης.

Δείτε τι δήλωσε στο ThemaSports:

  • Πως βλέπεις το παιχνίδι, ποια είναι τα κλειδιά του αγώνα και που κρίνονται τέτοιου είδους παιχνίδια;

Επειδή θεωρώ ότι είναι δύο από τες καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχουν κάποια θετικά ή αρνητικά από κάποια ομάδα, ούτε και να αναλύσεις τεχνικά σε ποια σημεία που θα κριθεί ο τελικός. Θεωρώ ότι η ομάδα που θα θέλει περισσότερο το Κύπελλο και πραγματικά θα είναι έτοιμη για αυτό στον τελικό, εκείνη η ομάδα θα το κερδίσει. Είναι  δύο ομάδες ισάξιες και εκείνος που πραγματικά θα έχει τη θέληση να κερδίσει τον τελικό θα κερδίσει.

  • Στους προηγούμενους τελικούς που είχες παίξει ήταν μπροστά σε χιλιάδες κόσμου ενώ αύριο δεν αναμένεται και τόσο μεγάλη προσέλευση. Τι έχεις να πεις για αυτό;

Είναι λυπηρό να μην είναι κατάμεστο το γήπεδο όμως κάποιος λόγος υπάρχει για αυτό, η ταυτοποίηση δηλαδή. Είναι λυπηρό όμως πρέπει να βρεθεί κάποια λύση για να μπορέσει ο κόσμος να γεμίζει τα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον κόσμο και ειδικά τις οικογένειες και τα παιδιά. Για να το καταφέρουμε αυτό πιστεύω ότι πρέπει να περάσουμε από αυτό το στάδιο, το οποίο εμένα με βρίσκει σύμφωνο (η ταυτοποίηση) και να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε τη βία.

  • Για την εμπειρία των παικτών του Απόλλωνα σε τελικούς αφού έπαιξαν σε δύο συνεχόμενους ενώ της ΑΕΚ δεν έχουν αυτή την εμπειρία σε τελικό, Θα παίξει κάποιο ρόλο;

Το να έχεις εμπειρία σε τελικούς είναι ένα πλεονέκτημα όμως στατιστικά δεν παίζει κάποιο ρόλο πιστεύω. Όπως είπα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και την θέληση των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες και η ομάδα της ΑΕΚ γενικά είναι διψασμένοι ενώ το αντίθετο στον Απόλλωνα ίσως να μην υπάρχει η ίδια δίψα λόγω των συνεχόμενων κατακτήσεων. Σίγουρα όμως ο τρόπος που έχασε στο τέλος το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας μπορεί να δώσει στους παίκτες του περισσότερο κίνητρο. Άρα για αυτό λέω είναι ισάξιοι αντίπαλοι, ίδια περίπου δεδομένα και θεωρώ θα είναι ένας πολύ ωραίος τελικός.

  • Παίκτες κλειδιά των δύο ομάδων

Θεωρώ από τον Απόλλωνα ο Ντα Σίλβα και ο Παπουλής και από την ΑΕΚ ο Τολεμές και ο Λαρένα

  • Πως σχολιάζεις το γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΚ στη Λάρνακα δεν εξάντλησε τα εισιτήρια; Εξάλλου επιστρέφουν μετά από 12 χρόνια σε ένα τελικό…

Είπα και πριν είναι λυπηρό το γεγονός, Ο κόσμος πρέπει να βλέπει σαν γιορτή τους τελικούς. Σίγουρα ο νικητής θα νιώσει περισσότερη χαρά. Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω και να βρω λύσεις, υπάρχουν οι διοικητικές πυραμίδες για να το κάνουν αυτό. Εντάξει κάποιοι μπορεί να διαμαρτύρονται για αυτά τα μέτρα της ταυτοποίησης όμως εγώ είμαι σύμφωνος με το μέτρο για να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε τη βία. Είναι ένας τρόπος αυτός και πρέπει να προσπαθήσουμε με αυτό το μέτρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top